slechts € 170,-
Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Een stedentrip naar Praag past voor alle soorten gelegenheden: een romantisch weekendje met z’n tweetjes, een leuk weekend met vrienden, … Al lijkt me deze aanbieding vooral geschikt voor een romantische vakantie of voor zij die graag in luxueuze hotels verblijven! Bekijk hier alvast de beschikbare reisdata!

Panorama Hotel Praag

Panorama Hotel****

Ik kan bijna niet anders dan je meteen te vertellen over de grote troef van dit 4*-hotel. Het heeft immers een wellness centrum met fantastisch panoramisch uitzicht over de stad. Kijk eens naar de foto hierboven: het moet toch fantastisch zijn om ’s ochtends een ochtendduik in het binnenzwembad te nemen? Beeld je dat uitzicht eens in tijdens de winter: Jij lekker warm binnen aan het zwemmen terwijl je uitkijkt over de met sneeuw bedekte daken van Praag. Magisch! Of kom naar hier op het einde van de dag en relax in de sauna of de jacuzzi! Het Panorama Hotel krijgt gemiddeld een uitstekende 8.2!

Panorama Hotel Praag

Stedentrip Praag

Je verblijft in een comfortabele Deluxe Kamer waar je comfortabel kan uitrusten en energie opdoen voor een nieuwe dag Praag ontdekken. De stadscentrum bereiken kan op enkele minuten en vlakbij het Panorama Hotel ligt een metrostation waardoor je alle interessante plekken van Praag eenvoudig kan bezoeken. Vergeet zeker niet de bierspa in Praag te bezoeken, mijn persoonlijke favoriet!

Stedentrip praag Voyage Prive

screenshot van de deal

Stedentrip Praag