slechts € 89,-

Ah Praag, waar het bier goedkoper is dan water! En dat is geen geintje, ik heb het zelf ondervonden. De Tsjechische hoofdstad is de perfecte citytrip als je op zoek bent naar een voordelig weekend ertussenuit. En al zeker met deze aanbieding! Je betaalt slechts €84 voor een Executive Kamer in een 4*-designhotel met ontbijtbuffet en non stop Happy Hour in de bar. Bekijk hier de mogelijke reisdata!

Hotel Pure White 4*

Hotel Pure White****

Dit 4*-hotel ligt in een kalme straat binnen het centrum. Op 200 meter van je hotel vind je een metrostation zodat je alle delen van Praag eenvoudig kan ontdekken. Je verblijft en een ruime en elegante Executive Kamer met alle comfort. Altijd leuk als je kan chillen in zo’n mooie, rustige kamer na een dagje de stad verkennen. Of praat eerst nog even na in de bar van het hotel: daar is het namelijk voortdurend Happy Hour met kortingen op bier, thee en koffie! Dit historische pand werd enkele jaren geleden gerenoveerd en is nu echt een pareltje geworden. Dat merk je ook aan de Tripadvisor score: een uitstekende 4,5 punten!

Praag VOyage Prive

Stedentrip Praag

Het is geen wonder dat Praag al jaren een populaire Europese citytrip bestemming is. Je vindt er prachtige, eeuwenoude gebouwen maar ook innovatie bouwsels, hippe winkeltjes, traditionale restaurants en moderne mega-clubs! Of je nu een paar dagen wilt uitblazen, cultuur opdoen of eens stevig uitgaan, Praag zal niet ontgoochelen! Je kan uitgaan en uitblazen zelfs combineren in de bierspa van Praag.

 Hotel Pure White 4*

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive