Ongelofelijk goedkope stedentrip Praag

Retourvlucht + appartement in het centrum

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussels South Charleroi Airport
  • Beoordeling 4,2/5
Holidayguru tipt 25.11.19 tot 28.11.19
P.p. vanaf € 81,-

Een 4-daagse stedentrip Praag voor maar €81? Ja, het is echt waar! En je verblijf voor deze prijs ook nog eens in een appartement in het hartje van de stad. De retourvlucht zit ook al bij deze prijs ingebrepen. Thuisblijven is bijna duurder ;-).

Selinor Old Town Apartments

Je verblijft tijdens deze stedentrip in een studio van Selinor Old Town Apartments. Zoals de naam al zegt, liggen deze appartementen in het oude centrum van Praag, niet ver van de bekendste bezienswaardigheden. Het appartement beschikt over een keuken voor als je een avondje zelf iets lekkers op tafel wilt toveren. Maar een hapje eten in een gezellig restaurantje in Praag is natuurlijk ook heel leuk!

Stedentrip Praag

Praag stedentrip

Verdwaal in de smalle straatjes van het oude centrum, loop over de bekende Karelsbrug en neem een kijkje bij de Praagse burgt. De hoofdstad van Tsjechië heeft genoeg bezienswaardigheden in huis om je te vermaken tijdens je stedentrip. En dan vind je hier ook nog unieke attracties zoals een bierspa waar je dobbert in een bad van bier. Dat móet je een keer meemaken!

screenshot van de deal

Screenshot deal