slechts € 95,-

Bezoek ‘de Eeuwige Stad’ Rome en vergaap je aan meer dan 28 eeuwen geschiedenis, kunst en cultuur, of ontdek juist de moderne kant van de eeuwige stad met haar hippe barretjes, winkels en restaurants! Vlieg voor een indrukwekkende stedentrip naar de stad Rome en verken de stad vanuit je hotel aan de rand van het centrum, al vanaf €95! Bekijk hier de goedkoopste vertrekdata voor deze deal.

Rome stedentrip

Stedentrip Rome

De eeuwige stad staat natuurlijk vooral bekend om haar rijke geschiedenis. Vergaap je aan de tijdloze schoonheid van het Colosseum, de Trevi-fontein of het Pantheon en bezoek de vele prachtig gedecoreerde kerken die de stad rijk is. Maar Rome heeft ook een moderne, bruisende kant met kleurrijke boetiekjes, hippe barretjes en natuurlijk veel restaurants waar je de befaamde Italiaanse keuken proeft!

Colosseum in Rome

Hotel Osimar

Je verkent al de pracht en praal vanuit 3* Hotel Osimar, aan de rand van het centrum en nabij het grote treinstation Tiburtina en metrostation Bologna. Ook de bus stopt voor de deur, dus het centrum is maar enkele minuten van je verwijderd. Vanaf het terras van het hotel kun je heerlijk genieten van het Italiaanse zonnetje. Dit hotel wordt met een uitstekende 7.8 beoordeeld!

Piazza Navona, Rome.

screenshot van de deal

Rome vakantie