slechts € 95,-

Ontdek het prachtige en historische Rome nu met een goedkope stedentrip. Kies voor een verblijf van 3, 4 of 5 dagen inclusief vluchten en een centraal gelegen hotel vanaf slechts €95! Misschien geef jij dit jaar nog wel een complete stedentrip Rome cadeau! Bekijk hier de goedkoopste vertrekdata voor deze vakantie.

Uitzicht over Rome

Complete stedentrip Rome

Ontdek Rome vanuit een centrale locatie. Je hotel ligt op slechts 50 meter afstand van de beroemde Santa Maria Maggiore basiliek en indien je de stad gaat ontdekken met mijn Rome tips in de hand weet je zeker dat je geen belangrijke bezienswaardigheden over het hoofd ziet! Hier lees je alles over de belangrijkste bezienswaardigheden, transport door de stad of de culinaire hoogtepuntjes die je geprobeerd moet hebben. Gooi jij binnenkort een geluksmuntje in de Trevifontein?

De Trevifontein in Rome

Verblijf in hotel Santa Prassede

Op slechts 50 meter afstand van de beroemde Santa Maria Maggiore basiliek vind je het eenvoudige Santa Prassede hotel. Je kan kiezen voor een verblijf op basis van logies of een verblijf met logies en ontbijt. Verder vind je gratis toiletartikelen op de kamer, dus je hoeft zelf geen flesjes shampoo mee te nemen. In de buurt van het hotel vind je het treinstation Termini, vanuit waar je gemakkelijk het Vaticaan bereikt. Dit hotel krijgt een prima beoordeling op TripAdvisor met 3.5 van de 5 sterren.

Colloseum Rome

screenshot van de deal

Stedentrip Rome