Citytrip Rome voor een prikje

Inclusief retourvlucht en hotel om de hoek van het Colosseum!

  • Hotel Hotel Solis
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Ryanair
  • maaltijden Ontbijt
  • locatie Stad
P.p. vanaf € 85,-

Hé, dit is een koopje! Voor slechts €85 boek je een stedentrip naar Rome, inclusief vluchten en super centraal gelegen hotel op loopafstand van het Colosseum. Plus ontbijt! Twijfel niet en boek snel deze goedkope citytrip naar de Italiaanse wereldstad. 

Stedentrip Rome

Stedentrip Rome

Zet een grote stap terug in de tijd bij het Colosseum en het Forum Romanum, gooi een muntje in de Trevifontein en neem een kijkje in Vaticaanstad. Deze en nog veel meer bezienswaardigheden staan ongetwijfeld op je to-do lijstje tijdens een stedentrip in Rome. En natuurlijk ga je ook smullen van de lekkerste pizza’s, pasta’s en andere overheerlijke Italiaanse specialiteiten.

Stedentrip Rome

Hotel Solis

Loop vanaf de ingang van Hotel Solis in Rome de straat uit en je staat bij het Colosseum en het Forum Romanum. Haar ongelofelijk goede ligging maakt dit 3* hotel de ideale uitvalsbasis tijdens een stedentrip in Rome. Andere bekende bezienswaardigheden zoals het Piazza Venezia, de Spaanse Trappen en de Trevifontein liggen ook allemaal op loopafstand van je hotel. En het wordt nog beter: voor deze lage prijs zit ook het ontbijt inbegrepen. Eerdere gasten van het hotel bevelen het aan en beoordelen het met 4 van de 5 punten op Tripadvisor.

Forum Romanum Rome

screenshot van de deal

Screenshot deal