slechts 409,- €

Bezoek ‘de Eeuwige Stad’ Rome en vergaap je aan meer dan 28 eeuwen geschiedenis, kunst en cultuur! Met deze unieke formule verblijf je 5 dagen in Rome en bezoek je dagelijks de belangrijkste bezienswaardigheden van stad met een Nederlandssprekende reisleider. Inclusief retourvlucht, luchthaventransfer en verblijf met ontbijt in een goed hotel is deze deal al te boeken voor €409!

Rom_31326706

De eeuwige stad staat natuurlijk vooral bekend om zijn rijke geschiedenis. Vergaap je aan de tijdloze schoonheid het Colosseum, de Trevi-fontein of het Pantheon en bezoek de vele prachtig gedecoreerde kerken die de stad rijk is. Maar Rome heeft ook een moderne, bruisende kant met kleurrijke boetiekjes, hippe barretjes en natuurlijk vele restaurants waar je de befaamde Italiaanse keuken kunt ervaren! Je ontdekt de stad door middel van een uitgebreid programma van stadsbezoeken. Voor de Vaticaanse Musea is zelfs de entree inbegrepen! Voor het complete programma kun je hier terecht.

Je uitvalsbasis is ofwel Hotel Cristoforo Colombo****, ofwel Hotel American Palace***. Beide hotels liggen in de hippe wijk EUR, van waaruit je met het openbaar vervoer snel in de binnenstad bent.

Kolosseum_Rom

Een leerzame en rustgevende vakantie naar de Eeuwige Stad? Boek dan snel, want de beschikbaarheid van deze topdeal is beperkt!

screenshot van de deal

15-5rome
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)