Meer controle, maximale verrassing tijdens jouw citytrip met srprs.me!

Kies tot wel 5 steden waar je liever níet heen wilt met In Control

  • Vertrek vanuit Amsterdam of Eindhoven
Holidayguru tipt 09.01.20 tot 11.01.20

Struin jij straks door de straten en steegjes van een Europese stad, winkel je in één van ’s werelds meest beroemde winkelstraten of drink je een cocktail in een hippe bar in een wereldstad? Laat je verrassen met een stedentrip van srprs.me met een nog onbekende bestemming! Jij bepaalt hoe lang je weg wilt, in wat voor soort accommodatie je wilt slapen en naar welke 5 bestemmingen je liever niet heen wilt. Nét dat beetje extra controle, maar nog steeds het maximale verrassingseffect. Ga jij dit avontuur aan?

Meisje op Karelsbrug Praag

Verrassingsstedentrip sprs.me

Je koffer is ingepakt, je hebt je paspoort in je hand en je staat op het vliegveld klaar om in te checken naar…ja, waar ga je naartoe? Spannend! Bij deze surprise stedentrip ontdek je pas op de luchthaven waar je stedentrip naartoe gaat. Met de In Control citytrip weet je dat je in ieder geval binnen Europa blijft en dat je naar een stad gaat die je niet hebt uitgesloten tijdens het boeken. Je haalt het maximale uit jouw citytrip doordat je in de ochtend heenvliegt en pas in de avond weer terug. Open de kraskaart en ontdek welke leuke stad jij de komende dagen gaat ontdekken!

Dublin

Hoe werkt het?

De bestemming van je stedentrip bepaalt srprs.me, maar verder kun je de reis helemaal naar eigen wens invullen en samenstellen. Zo kies je hoe lang je op reis gaat, in wat voor soort kamer je wilt overnachten en waar je ongeveer naartoe wilt. Omdat je op een In Control stedentrip gaat, blijf je binnen Europa en mag je tot 5 van de 15 steden uitsluiten waar je liever niet heen wilt. Samen met voorgaande reizigers heeft sprs.me zorgvuldig een top 15 samengesteld met de leukste steden voor een citytrip die absoluut een bezoekje waard zijn. Heb je al een keer eerder met sprs.me gereisd? Geen zorgen, je gaat niet 2x naar dezelfde bestemming! Extra’s zoals een lekker ontbijtje of extra bagage voeg je naar eigen wens toe aan je reis. En, waar denk je dat de reis naartoe gaat?

Meisje Barcelona

screenshot van de deal

Screenshot deal