Stedentrip Valencia met fijn verblijf

4 dagen inclusief vluchten en uitstekend verblijf

  • Luchthaven van vertrek Brussel
  • Boekingskosten Geen!
  • Beoordeling 7.4
  • Calamiteitenfonds Bij de prijs inbegrepen
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 19.01.20 tot 22.01.20
P.p. vanaf € 98,-

Maak je klaar voor een super leuke stedentrip naar het zonnige Valencia. In deze bruisende Spaanse stad geniet je van een gevarieerde mix van cultuur, geschiedenis en natuurlijk het heerlijke strand. Verblijf vier dagen in een uitstekend hotel met bijzondere kamers voor slechts €98. Ook je retourvluchten zijn bij de prijs inbegrepen. Check de dealbox hierboven de goedkoopste reisdata en prijzen.

stedentrip valencia

Casual Valencia de las Civilizacion

Tijdens jouw stedentrip Valencia verblijf je in het Casual Valencia de las Civilizacion, een uitstekend hotel aan de rand van het historische centrum. Spring ’s ochtends op de bus en je bent binnen enkele minuutjes in het hart van de stad. Het hotel is vrij kleinschalig, maar beschikt over bijzondere kamers in een Egyptisch of Arabisch thema. Casual Valencia de las Civilizacion is een relatief eenvoudig stadshotel en beschikt over de basis faciliteiten die je in een hotel verwacht. Meer heb je ook niet nodig in zo’n leuke stad als Valencia, want er valt hier genoeg te beleven!

stedentrip valencia

Valencia stedentrip

Ontdek de prachtige stad Valencia tijdens deze heerlijke stedentrip. In het historische centrum vind je naast veel bezienswaardigheden ook indrukwekkende architectuur en een zeer aangename sfeer. Struin door de oude straatjes, beklim de El Miguelete of slenter door de overdekte markthal. Uiteraard mag een bezoekje aan het Ciudad de las Artes y las Ciencias niet ontbreken tijdens jouw stedentrip in Valencia. Voor meer inspiratie voor een stedentrip naar Valencia neem je een kijkje in mijn Travel Magazine.

screenshot van de deal

valencia