Stedentrip Valencia in 4* hotel voordelig geprijsd

Combineer stad en strand met deze heerlijke deal!

  • Hotel Senator Parque Central
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 119,-

Ga op stedentrip naar Valencia, waar klassieke- en moderne bouwkunst naast elkaar bestaan. Vlieg naar deze leuke Spaanse stad en overnacht in Hotel Senator Parque Central**** vanaf €119, inclusief vlucht! Valencia is echt een aanrader voor cultuurliefhebbers, dus twijfel niet en boek deze citytrip!

Valencia

Jouw hotel tijdens je stedentrip Valencia

Je overnacht in het 4* hotel Hotel Senator Parque Central. Het viersterrenhotel ligt op zo’n 1,5 kilometer van het centrum. Aan de voorzijde van het hotel stopt een bus die je in 20 minuten naar het strand brengt. Op Zoover krijgt dit hotel een fantastische beoordeling van 8.7.

Valencia

Stedentrip Valencia

Een stedentrip naar Valencia is de perfecte combinatie van een cultuur – en strandvakantie. De pleinen van Valencia hebben een gezellige, klassieke Spaanse uitstraling, maar een gebouw als het Ciutat de les Arts i les Ciències laat zien dat de stad ook een moderne kant heeft. Wandel door de straatjes van de stad, bezoek de kathedraal, flaneer over het stadsstrand en geniet van een heerlijke paëlla. Laat ’s avonds alle indrukken van de stad op je inwerken onder het genot van een glas sangria. Wil je meer weten over deze regio, de rest van Spanje, of zoek je toch een andere Spanje deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Spanje vakantie. Wist je dat er in de buurt van Valencia ook scènes van Game of Thrones zijn opgenomen? Je leest meer over de Game of Thrones-filmlocaties in mijn artikel.

De skyline van Valencia

screenshot van de deal

Stedentrip Valencia