Stedentrip Venetië voor een prikkie

Inclusief de vluchten & verblijf in uitstekend hotel****

  • Hotel Novotel Venezia Mestre Castellana
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 99,-

Wil jij ook zo graag een keer naar het romantische Venetië? Met deze aanbieding ben je er al voor slechts €99! Deze prijs is inclusief de vluchten én het verblijf in een goed beoordeeld hotel****. Maak jij straks die romantische gondeltocht? Alle verdere informatie over deze aanbieding vind je hier.

Venetië stedentrip

Stedentrip Venetië

Venetië is typisch een van die steden die je met een geliefde wilt bezoeken. Tijdens je stedentrip verken je de kronkelende straatjes, bekende historische bouwwerken, zoals de San Marco Basiliek, het Dogepaleis en de Rialtobrug, en bovenal de romantische grachten tijdens een gondeltocht. Wil je jouw stedentrip nog net even wat bijzonderder maken, ga dan op een tripje naar het eiland Burano. Hier vaar je in ongeveer 45 minuten naartoe en zul je jouw ogen uitkijken. De huizen hier zijn in alle kleuren van de regenboog geverfd en het is bovendien een stukje rustiger dan de stad Venetië zelf.

stedentrip Venetie

Novotel Venezia Mestre Castellana

Je verblijft iets ten noorden van de stad Venetië in Mestre. Deze plaats ligt direct aan de zee en je bent dus in no time op de eilanden. Je krijgt hier ’s ochtends, voor je vertrekt om alle bezienswaardigheden in je op te nemen, een lekker ontbijt. Bovendien is er een zwembad. Het hotel wordt uitstekend beoordeeld op TripAdvisor met 4 van de 5 punten. Je voorgangers zijn vooral erg te spreken over de goede locatie van het hotel****.

Venetie gondola

screenshot van de deal

Venetië stedentrip