€50 korting op een verrasingsreis van Srprs.me

Ga op stedentrip of zonvakantie met bestemming onbekend!

slechts € 0,-

Een stedentrip of zonvakantie met bestemming onbekend, durf jij het aan? Profiteer tijdelijk van €50 korting op een verrassingsreis van srprs.me en laat je verrassen. Spannend!

€50 korting op je verrassingsreis

Srprs.me is al jaren de bekendste aanbieder van verrassingsreizen. De magie van een spontane vakantie is waar het allemaal om draait. Op het vliegveld kom je pas te weten waar je reis naartoe gaat. Ben je op een bepaalde bestemming al vaak geweest en ga je er liever niet nog een keer heen? Dan kun je dit bij srprs.me aangeven. Srprs.me biedt verschillende soorten verrassingsreizen aan, zoals stedentrips, zonvakanties en soloreizen. Ik heb dit toffe concept zelf gestest en kan een srprs.me reis van harte aanbevelen! Lees mijn srprs.me review hier. Verrassingsreis

Dit is hét moment om op verrassingsreis te gaan, want srprs.me geeft je via deze kortingscode tijdelijk €50 korting op je reis. Deze actie geldt van 26 mei tot en met 16 juni 2019 en is niet met andere kortingsacties te combineren. De korting is alleen geldig bij een minimaal bestedingsbedrag van €150.

screenshot van de deal

Screenshot deal