Stedentrip Warschau: perfecte stedentrip deal!

3 dagen inclusief vlucht en verblijf!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussels South Charleroi Airport
  • Boekingskosten €25 (niet voor leden!)
  • Beoordeling 8 op Zoover
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 25.01.20 tot 27.01.20
P.p. vanaf € 79,-

Geniet van een stedentrip naar het bruisende, prachtige Warschau. Deze prachtige stad, met volledig gerestaureerd 17e-eeuws centrum en een bruisende moderne kant, is een must voor liefhebbers van stedentrips. Met deze aanbieding vertrek je in binnenkort voor een fantastisch uitje voor een bodemprijs vanaf slechts €79!

Jouw hotel tijdens je stedentrip naar Warschau

Tijdens deze stedentrip overnacht je in het Hotel Campanile. Deze accommodatie is zeer gunstig en centraal gelegen. Je verblijft op slechts 1,5 km van het centraal station van Warschau en dicht bij de de beroemde winkelstraat Nowy Świat. Er zijn verder vele bezienswaardigheden, winkels en leuke cafés in de buurt van het hotel. In het restaurant kun je ook goed terecht voor een lekkere lunch of diner. Er worden verder verschillende Poolse, Franse en streekgerechten geserveerd. Het hotel krijgt een goede beoordeling van 8.0 op Zoover.

Warschau

Stedentrip Warschau

Reis naar de Poolse hoofdstad voor een prachtige stedentrip Warschau. Na de Tweede Wereldoorlog werd de stad met de grond gelijk gemaakt. Daarna is de stad in recordtempo in oude stijl opgebouwd. Deze monumentale bouw zorgt vandaag de dag voor een prachtige stad met veel gekleurde herenhuizen en prachtige paleizen. Maar de stad heeft verder ook een moderne kant. Je vindt er vernieuwende architectuur en een bruisende cultuur en uitgaansleven! Een absolute must dus voor de liefhebber van stedentrips!

Warschau

screenshot van de deal

Screenshot deal