Stedentrip Warschau: perfecte stedentrip deal!

4 dagen inclusief vlucht en verblijf!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussels South Charleroi Airport
  • Boekingskosten €19,50
  • Beoordeling 7
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 20.03.20 tot 23.03.20
P.p. vanaf € 99,-

Geniet van een stedentrip naar het bruisende Warschau. Deze prachtige Poolse hoofdstad, met volledig gerestaureerd 17e-eeuws centrum en een bruisende moderne kant, is een must voor liefhebbers van stedentrips. Pak snel je koffertje, want je vertrekt binnenkort al! Je boekt deze 4-daagse stedentrip voor slechts €99 inclusief vluchten.

Hotel Campanile

Tijdens deze stedentrip overnacht je in het Hotel Campanile. Deze accommodatie is zeer gunstig en centraal gelegen. Je verblijft op slechts 1,5 km van het centraal station van Warschau en dicht bij de beroemde winkelstraat Nowy Świat. Er zijn verder veel bezienswaardigheden, winkels en leuke cafés in de buurt van het hotel. In het restaurant kun je ook goed terecht voor een lekkere lunch of diner. Er worden verder verschillende Poolse, Franse en streekgerechten geserveerd.

Warschau

Stedentrip Warschau

Reis naar de Poolse hoofdstad voor een prachtige stedentrip Warschau. Na de Tweede Wereldoorlog werd de stad met de grond gelijk gemaakt. Daarna is de stad in recordtempo in oude stijl opgebouwd. Deze monumentale bouw zorgt vandaag de dag voor een prachtige stad met veel gekleurde herenhuizen en prachtige paleizen. Maar de stad heeft verder ook een moderne kant. Je vindt er vernieuwende architectuur en een bruisende cultuur met uitstekend uitgaansleven! Een absolute must dus voor de liefhebber van stedentrips!

screenshot van de deal

Screenshot deal