Bizar goedkope stedentrip Warschau

Inclusief vluchten en verblijf

  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • Boekingskosten Geen
  • Beoordeling 8,7
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 08.11.19 tot 10.11.19
P.p. vanaf € 52,-

Ja, knipper nog maar twee keer met je ogen, want de prijs klopt echt! Voor maar €52 heb jij nu al een heerlijke 3-daagse stedentrip naar Warschau, Polen. Het mooie is dat deze lage prijzen ook nog eens geldig zijn in het weekend! Voor deze deal boek je de vliegtickets (€26 per persoon) en hotel (€26 per persoon) apart. Et voilá, jouw bizar goedkope stedentrip is een feit. Pak je koffers maar vast want dit dealtje mag je niet missen.

Mogelijke vertrekdata

8 tot 11 november 2019     vlucht/hotel

15 tot 17 november 2019   vlucht/hotel

22 tot 24 november 2019   vlucht/hotel

Stedentrip Warschau

Lull hostel

In dit voorbeeld wat ik heb gebruikt verblijf je in het Lull hostel. Geen zorgen, ik stuur je voor deze prijs niet naar een krot en je slaapt niet in stapelbedden. In plaats daarvan krijg je een mooie kamer voor twee personen. Daarnaast ligt dit hostel in het hartje van het centrum en wordt het beoordeeld met een 8,7! Dit is een heerlijke uitvalsbasis om Warschau te gaan ontdekken.

Stedentrip Warschau

De hoofdstad van Polen is een prachtige stad voor een stedentrip. Het is een combinatie van een moderne Europese hoofdstad en een stad van de vormalige Sovjet-Unie. Neem een kijkje in het prachtige historische centrum van de stad, dat tevens is opgenomen op UNESCO Werelderfgoedlijst. Absolute hoogtepunten zijn verder het koninklijk kasteel, de goedbewaarde stadsmuren en de Johanneskathedraal. Deze stad staat bol van de cultuur, maar is daarnaast ook heel erg gezellig. Er zijn tal van restaurantjes en winkels om je mee te vermaken. Ga op stedentrip naar Warschau en verbaas je over al het moois wat deze stad te bieden heeft.

screenshot van de deal