Stedentrip naar het bijzondere Wenen

Inclusief vluchten en verblijf in 3* hotel

 • Sterren
 • Luchthaven van vertrek Eindhoven
 • Boekingskosten €19,50
 • Beoordeling 8
 • Calamiteitenfonds €2,50
 • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 23.03.20 tot 26.03.20
P.p. vanaf € 175,-

Een hele toffe stedentrip naar het mooie Wenen. Vier dagen lang kun je er even lekker tussenuit voor maar €155 inclusief vluchten en hotel. Met heel veel leuks om te ontdekken, hippe bars en restaurants is de Oostenrijkse hoofdstad steeds meer in trek. Ik zeg: boeken die deal!

Hotel Austria Trend Beim Theresanium

Vanuit dit 3* hotel kun je verschillende kanten van Wenen ontdekken. Maak een wandeling in het park dat het hotel omringt of loop in tien minuten naar het paleis van Belvedere. Voor de wat verdere bezienswaardigheden kun je de metro of trein pakken, want het station ligt slechts op drie minuten afstand van het hotel. Wat het hotel Austria Trend Beim Theresanium verder nog zo speciaal maakt, is de grote tuin met terras. Zo kun je na een dag Wenen verkennen, heerlijk op het terras de laatste zonnestralen pakken of er de ochtend starten met een vers ontbijt.

Stedentrip Wenen

Wenen is een unieke stad met veel karakteristieke aspecten. Met veel verschillende musea, architectuur, bars en restaurants valt er genoeg te ontdekken. Loop bijvoorbeeld langs de Donau en zie de erfenis van de Weense architect Otto Wagner. Of breng een bezoek aan het bekende Sissi Museum, waar je de koets, de grote trouwjurk en het meubilair van Sissi kunt bekijken. Hoe gaaf! Laat je verrassen door de bijzondere Oostenrijkse hoofdstad.


          

screenshot van de deal

SS_Wenen