Stedentrip naar Wroclaw in de meivakantie!

Inclusief vluchten en verblijf

Holidayguru tipt 26.04.20 tot 29.04.20
P.p. vanaf € 115,-

Wroclaw, een stad rijk aan cultuur en historie. De Poolse stad is nog niet heel bekend, maar wel een echte aanrader! Je ontdekt deze bijzondere stad in de meivakantie al voor slechts €115, inclusief vluchten en verblijf.

Aparthotel Bike Up

Je gaat Wroclaw ontdekken van uit Aparthotel Bike Up. De appartementen liggen op loopafstand van het historische centrum van Wroclaw en hebben gratis wifi, ideaal dus om jouw stedentrip te plannen! Het is zelfs mogelijk om op de fiets de stad te verkennen, want het aparthotel verhuurt fietsen. Aparthotel Bike Up is dus de uitvalsbasis voor jouw stedentrip naar Wroclaw!

stedentrip Wroclaw

Stedentrip Wroclaw

Ga dit voorjaar op stedentrip naar het nog onontdekte Wroclaw in Polen! Deze pittoreske stad is in 2016 benoemd tot dé Europese Culturele hoofdstad van 2016. Ga cultuursnuiven in het historische stadscentrum, probeer de lokale specialiteiten van de Poolse keuken zoals Pierogi en aanschouw de indrukwekkende fonteinshow bij de Hala Stulecia. Wist je trouwens dat er door de hele stad kleine dwergstandbeeldjes te vinden zijn? In totaal zijn er meer dan 350! Hoeveel vind jij er?

screenshot van de deal

screenshot deal