slechts 789,- €

Zie jij een verblijf in een stijlvol resort op Kreta aan het begin van de zomer wel zitten? Deze deal heeft het: 5 sterren heeft dit resort en niet voor niks, want naast dat het prachtig is ligt het ook nog eens echt direct aan het strand! Eerdere gasten gaven het dan ook top recensies op Tripadvisor! Trek je even helemaal terug, ga lekker liggen onder de Griekse zon, en geniet!

stijlvol resort

Het SENTIDO Blue Sea Beach vijfsterrenhotel, jouw nieuwe thuis voor 8 fijne dagen, is een stijlvol resort met uitzicht op – en direct gelegen aan – de zee en het strand. Het heeft alles wat jij maar nodig hebt voor een geweldig verblijf, zoals een groot zwembad, diverse bars en een zeer goed restaurant. Stel je voor, je geniet ’s avonds van een heerlijk diner (inbegrepen bij de prijs!) hier op het terras terwijl je de golfen rustig hoort kabbelen op een paar meter afstand. Terwijl jij geniet van de Griekse specialiteiten – zoals het heerlijke druivenbladeren gerecht Dolmadakia – en van jouw glaasje ouzo nipt zie je de zon rustig de zee in zakken… Zie je het voor je?

stijlvol resort

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en biedt iedereen een heerlijke vakantie! In het Griekse zonnetje is het prima vertoeven op het strand. Ook kan je tijdens je vakantie enkele culturele hoogtepunten beleven zoals het bezoeken van de wereldberoemde Samariakloof! Rustige zandstranden lokken reizigers naar Chersonissos, een voormalige Romeinse havenstad op het eiland Kreta. Deze gezinsvriendelijke stad biedt tal van activiteiten voor kinderen. Het Lychnostatis Openluchtmuseum geeft je een kijkje in de handel en levensstijl van de vroege eilandbewoners. Bekijk hier een herbarium en olijfolie- en wijnpressen en neem deel aan workshops keramiek, schoenmaken en weven. Het aquarium toont de plaatselijke zeedieren. Deze zijn ook te bewonderen in de vele traditionele cafés van de stad, zij het op een andere, en lekkerdere, manier.

stijlvol resort

Zie jij een stijlvol resort op Kreta wel zitten? Boek dan nu snel deze heerlijke reis en ga genieten!

screenshot van de deal

11-02_Blue_Sea_beach.jpg1.jpg1.jpg1.jpg1.jpg1.jpg1
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)