Ben je op zoek naar een geweldige strandvakantie in Sri Lanka? Wil je graag de cultuur in Sri Lanka beter leren kennen? Dan heb ik zojuist op de website van Travel24.nl een geweldige deal gevonden! Namelijk een 8 daagse vakantie inclusief vluchten, transfer en een top hotel met half pension voor maar €664 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Genieten op het strand van Sri Lanka

Ben je er klaar voor om het land en het strand van Sri Lanka te gaan ontdekken? Vertrekken kun je op een aantal data maar in dit voorbeeld vertrek je op 5 mei vanuit Dusseldorf. Je vliegt met Etihad via Abu Dhabi naar Colomba en daarna ga je per transfer naar het 3,5 sterren en met 7,7 beoordeeld: Taprospa Beach Footprints hotel! Een geweldig hotel voor je strandvakantie aangezien het hotel direct aan het strand ligt. Maar je hebt ook een geweldig zwembad bij het hotel zodat je lekker kunt afwisselen. Je verblijft hier op basis van half pension en voor de lunch kun je of alsnog in het hotel blijven of je gaat lekker de stad in om daar een goede en goedkope lunch te halen.

Je hebt hier een heerlijke deal naar Sri Lanka en ik raad je aan om snel te boeken. Het aantal plekken is beperkt dus als je nog op zoekt bent naar een betaalbare strandvakantie in Azie dan is dit je kans om Sri Lanka te ontdekken! Ik wen je in ieder geval al heel veel plezier.

Artikelbild_Sri_lanka_Leuchttrum

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

Sri lanka deal travel24

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)