Trendy guesthouse in Zandvoort

Op loopafstand van het strand!

  • Schoonmaakkosten Al verrekend in de totaalprijs
  • Servicekosten Al verrekend in de totaalprijs
Holidayguru tipt 16.04.21 tot 19.04.21
P.p. vanaf € 293,-

Hou jij wel van een beetje luxe en ben je gek op interieurdesign? Dan moet je deze Airbnb even zien! Suite Suite in Zandvoort is met enorm veel oog voor detail ingericht en ziet er echt uit om door een ringetje te halen. Hier wil je een weekendje logeren!

Suite Suite Zandvoort

De gastvrije eigenaren van Suite Suite Zandvoort, die zelf in het woonhuis een stukje verderop wonen, heten je van harte welkom in dit vakantieparadijsje. Ze hebben het gastenverblijf prachtig ingericht en enkel gebruik gemaakt van luxe materialen van goede kwaliteit. Vanuit het comfortabele bed kijk je door het dakraam naar de sterren en het halfronde raam bij de zithoek verbindt binnen moeiteloos met buiten. Daarnaast heb je een eigen luxe badkamer en een kitchenette. Op het overdekte terras sluit je de dag af met een lekker drankje. Je wil nooit meer naar huis!

Weekendje weg aan zee

Vanuit deze Airbnb loop je in vijf minuten naar het strand van Zandvoort. Maak een lange wandeling langs de branding, duik de golven in of neem je favoriete snacks en drankjes mee en geniet van een heerlijk middagje op het strand. Het strand bij Zandvoort is maar liefst negen kilometer lang waardoor je altijd wel een rustig plekje vindt om van de zon en zee te genieten.

screenshot van de deal

Screenshot deal