Last minute: 9-daagse vakantie naar Brazilië

Inclusief vluchten en hotel met ontbijt

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €25
  • Calamiteitenfonds €2,50
Holidayguru tipt 03.11.19 tot 11.11.19
P.p. vanaf € 474,-

Last minute alert! Lig jij straks met een kokosnoot in je hand op het strand van Brazilië? Met deze deal bevind jij je straks voor een absolute bodemprijs in de Zuid-Amerikaanse parel! Voor slechts €474 vlieg je vanaf Amsterdam en geniet je negen dagen lang van al het moois van deze bijzondere zonbestemming.

Jouw accomodatie

Deze reis naar Brazilië is een Bingoreis, wat inhoudt dat je niet van tevoren weet in welke accomodatie je zult verblijven. Ideaal dus voor vakantiegangers die wel in zijn voor een verrassing. Hierdoor kun je profiteren van een vakantie voor een te gekke prijs! Je Bingo Pipa accomodatie (3*) ligt in de omgeving van het gezellige dorpje Pipa. Bij aankomst op het vliegveld ontvang je de naam van je accomodatie. Laat de vakantie maar beginnen!

Natal Brazilië

Bingoreis Pipa

Als je in Pipa aankomt, snap je waarom het dorpje zo populair is geworden onder vakantiegangers. Met haar witte zandstranden, heldere water en wuivende palmbomen waan jij jezelf in een waar paradijs! In Pipa zelf heerst een relaxte sfeer en geniet je volop van de Braziliaanse cultuur, het eten en de uitzonderlijk gastvrije locals.

screenshot van de deal

brazilië