De Jong Intra vakanties is vaak een aanbieder waar mensen die direct aan denken om hun vakantie te boeken. Maar alsnog heeft deze touroperator geweldige aanbiedingen naar de hele wereld. Zo heb ik vandaag gezien dat ze hun prijzen naar Thailand flink hebben verlaagd en daarmee hebben ze op dit moment een hele mooie aanbieding.

Met vertrek in april en mei kun je nu een 10 daagse vakantie boeken jaar Jomtiem inclusief vluchten,transfer en een mooi 4 sterren hotel inclusief ontbijt voor maar €772 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen.)  Je vliegt vanuit Amsterdam naar Bangkok om per transfer naar Jomtiem te gaan. Hier slaap je in het 4 sterren en met een 7,3 beoordeeld Jomtiem Palm Beach hotel. Het hotel is volgends De Jong Intra een van de beste hotels in Jomtiem en bied je alles wat je mag verwachten van een 4 sterren hotel: Goede kamers, zwembad, restaurant en meer.

De beschikbaarheid is beperkt dus niet wachten maar boeken! Want voor €772 per persoon heb je hier een hele mooie Thailand deal.

Fountain statues at the tropical swimming pool in Thailand

Hier ga je naar deze deal
Bekijk deze deal

thailand de jong intra

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)