Wauw! Ik heb zojuist een geweldige aanbieding gevonden op de website van Stipreizen!  Zij bieden namelijk een 13 daagse rondreis in Thailand aan voor maar €775! Dat is inclusief de vlucht, verblijf, vervoer en een gids. Normaal gesproken kost een rondreis als dit minstens €100o, dus een aanbieding als deze krijg je niet snel meer!

Vertrekken kan op verschillende data in september tot december . Vliegen doe je vanuit Amsterdam met Ukrainian Airlines. Na aankomst zul je een aantal dagen in Bangkok verblijven en dan ga je richting Chang Mai. Na een aantal dagen in Chang Mai ga je richting Hua Hin en Cha Am om daarna weer richting Bangkok te gaan. Op elke plek heb je verschillende activiteiten en tours die je kunt doen. Dus zoek je nog een geweldig vakantie dan is dit echt een mega goede vakantie deal.

Boek snel, want voordat je het weet gaan andere mensen aan de haal met deze deal!

Thailand phuket beach tropical_mini

Ga hier naar de deal!

Schermafbeelding 2014-07-03 om 12.14.59

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)