Fox Vakanties is 1 van de meest bekende reisorganisaties in Nederland. Ze bieden geweldige rondreizen aan die je nooit meer zult vergeten. Een nadeel is wel dat vaak de gemiddelde prijs erg hoog ligt! Maar niet altijd!
Ik heb zojuist op de website van Fox Vakanties een geweldige 15 daagse rondreis door Thailand gevonden inclusief vluchten, transfers, gids en hotels met ontbijt en nog veel meer voor maar €1049 per persoon!

Vertrekken kun je voor deze prijs in mei en in juni. Vliegen doe je non stop vanuit Amsterdam naar Bangkok met China Airlines.  Tijdens je 15 dagen in Thailand verken je onder andere: Bangkok, Ayutthaya, River Kwai, Hua Hin, Cha-Am, Chumpton, Koh Tao, Koh Samui en meer! Alles met een gids, tourbus en goede hotels met ontbijt en natuurlijk de kwaliteit waarvoor Fox vakanties garant staat!

Dit is echt een geweldige rondreis voor een geweldige prijs! Vaak zien we voor deze prijs alleen maar reizen door Noord Thailand maar hier ga je dus naar geweldige plekken zoals Koh Tao en meer!

Artikelbild_thailand_Meer_Boot_Bucht

Hier ga je naar deze deal Bekijk deze deal

fox thailand

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)