Zo aan het einde van de dag kom je soms nog wat moois tegen! Op de site van Kras vond ik deze prachtige rondreis. 2 weken complee verzorgd in het mooie Thailand. Bezoek Bangkok, steek de brug over de River Kwai over, bezoek Wat Pho, de grootste en oudste tempel van Thailand. Verre reizen zijn niet meer zo onbereikbaar als vroeger! Ontdek waarom dit land de  bijnaam heeft:  ’het Land van de Eeuwige Glimlach’.

Eerst vlieg je met China Airlines direct naar Bangkok. Daar zal de volgende dag een stadswandeling plaatsvinden. Op een vrije dag heb je genoeg tijd om zelf de stad te verkennen. Daarna volgen er dagtochten naar Ayutthaya, Suphanburi en Kanchanaburi. Onderweg is er tijd genoeg om ook op eigen houtje rond te trekken. Vervolgens gaat de reis via Damnoen Saduak en Hua Hin weer naar Bangkok.  Boek snel, want deze reis is erg populair!

 

Artikelbild_Bangkok_Tempel

Ga hier naar de deal! Kijk hier voor meer deals!

thailand

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)