Er is weer een top deal naar Thailand te boeken! Je kunt straks 10 dagen met Emirates (!) naar het heerlijke Phuket vertoeven in een top beoordeeld 3-sterren hotel voor maar €799 -hoe heerlijk!

Het prachtige eiland Phuket is zo groot, dat je zelden het gevoel krijgt dat je omringd bent door water. Dit eiland wordt ook wel de ‘Parel van de Andaman‘ genoemd en is een perfect recept voor een vitamine D tekort.

Phuket voelt niet helemaal als een eiland. Het is zo groot (grootste eiland in Thailand), dat je zelden het gevoel krijgt dat je omringd bent door water. Dit luxe eiland trekt veel jet-setters aan die zich vaak in de luxe spa resorts terugtrekken en samen met vrienden lekker fashion-forward de dikste feesten geven op hun gehuurde jacht. Maar wees gerust! Je hoeft geen erfgename te zijn om in Phuket de must-do’s en must-see’s af te werken! Met hotspots voor duikers, top restaurants en schitterende witte zandstranden binnen handbereik, wil je hier straks niet meer weg! Bezoek de prachtige Khao Lak-Lam Ru  of de Khao Pra Thaew Nationale Parken om een weelde van tropisch regenwoud, bergen en uitgestrekte stranden te bewonderen. Of ga naar het Thalang National Museum om cultuur op te snuiven. Er is hier zoveel te doen, je moet het echt zelf ervaren. En volgens mij vind je dat helemaal niet zo erg!

Op 14 april 2015 vertrek je vanuit Amsterdam met Emirates (een luxe ervaring!) naar Phuket. Per transfer word je naar het met een 8.2 beoordeelde Seaview Patong Hotel gebracht, waar je zal verblijven op basis van logies en ontbijt. Dit top 3-sterrenhotel ligt aan de rand van Patong, een kleinschalig hotel waar je heerlijk kunt ontspannen met het uitzicht op zee. Het hotel beschikt o.a. over 2 restaurants en bars, 2 buitenbaden, wellness- en sportfaciliteiten. Heb je nog niet geboekt…? Waar wacht je nog op?

Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Asia_Thailand_Phuket_Boats

Boek nu deze fantastische deal! Meer van dit soort deals...

Knipsel_phuket

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)