Spotgoedkoop naar Thailand!

Inclusief DIRECTE KLM vluchten, transfers en hotel met ontbijt!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten €25
  • Verblijfsduur dezelfde prijs voor 7, 9, 11, 14, 16, 18 of zelfs 21 dagen
  • Calamiteitenfonds €2,50
Holidayguru tipt: 29. aug tot 7. sep Bangkok
slechts € 549,-

Wat een superdeal: vakantie in Thailand voor maar €549, inclusief DIRECTE KLM vluchten, transfers en de eerste twee dagen een goed hotel! Had je ooit gedacht dat je voor dat geld aan de andere kant van de wereld kon zitten? Als je net zoals velen altijd al gedroomd hebt van een reis naar Thailand dan is dit dé deal voor jou. Kies nu voor 7, 9, 11, 14, 16, 18 of zelfs 21 dagen, allemaal voor dezelfde prijs. Laat die rondreis maar beginnen!

Bangkok vakantie

Vakantie naar Thailand

Met deze aanbieding vlieg je naar de hoofdstad van Thailand, Bangkok. Bangkok is de Aziatische versie van ‘the city that never sleeps’. In deze bruisende stad kun je dag en nacht terecht voor een hapje, drankje of entertainment. Er zijn een groot aantal tempels, paleizen en andere culturele schatten te bewonderen, zoals het Grand Palace of de Wat Arun (hierboven te zien). Voor een beetje rust rij je zo Bangkok uit, want de directe omgeving bied een totaal ander landschap dan deze levendige stad. Probeer ook een boottocht uit op de vele kanalen van deze stad. Daarnaast zijn de drijvende markten een echte aanrader. Lees hier meer over de beste reistijd voor Thailand.

Vakantie Bangkok

Thailand

Met deze aanbieding kun je alle kanten uit. Vluchten, transfers en je eerste hotel zitten inbegrepen, wat je verder allemaal precies gaat ondernemen in Thailand is verder geheel aan jou. Met je backpack in de trein richting het Noorden? Of liever met een huurauto Thailand verkennen? Vlieg door naar één van de paradijselijke stranden die Thailand rijk is of vier feest met duizenden mensen op één van de Full Moon Party’s op Koh Phangan. Alles kan en mag, als je maar op tijd terug bent in Bangkok voor de terugvlucht.

Bangkok vakantie

screenshot van de deal

Screenshot deal