slechts € 449,-

Wat een superdeal: maar liefst 20 dagen vakantie op Thailand voor maar €449, inclusief DIRECTE KLM vluchten, transfers en hotel! Had je ooit gedacht dat je voor dat geld al zo lang aan de andere kant van de wereld kon zitten? Als je net zoals velen altijd al gedroomd hebt van een reis naar Thailand dan is dit DE deal voor jou. Slechts €449, dat is toch echt geen geld om in Thailand te staan, toch? Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details!

Tempel in Thailand

Vakantie naar Thailand

Met deze aanbieding vlieg je naar de hoofdstad van Thailand, Bangkok. Bangkok is de Aziatische versie van ‘the city that never sleeps’. In deze bruisende stad kun je dag en nacht terecht voor een hapje, drankje of entertainment. Er zijn een groot aantal tempels, paleizen en andere culturele schatten te bewonderen, zoals het Grand Palace of de Wat Arun (hierboven te zien). Voor een beetje rust rij je zo Bangkok uit, want de directe omgeving bied een totaal ander landschap dan deze levendige stad. Probeer ook een boottocht uit op de vele kanalen van deze stad. Daarnaast zijn de drijvende markten een echte aanrader! Kies de juiste maand om Thailand te bezoeken met mijn beste reistijd voor Thailand overzicht!

Drijvende markten van Thailand

Thailand

Met deze aanbieding kun je alle kanten uit. Je kunt namelijk 21 dagen op reis gaan, maar als dat te lang voor je is kan het ook korter. Vluchten, transfers en hotel zitten inbegrepen, wat je verder precies allemaal gaat ondernemen in Thailand is verder geheel aan jou. Met je backpack in de trein richting het Noorden? Of liever met een huurauto Thailand verkennen? Vlieg door naar één van de paradijselijke stranden die Thailand rijk is of vier feest met duizenden mensen op één van de Full Moon Party’s op Koh Phangan. Alles kan en mag, als je maar op tijd terug bent in Bangkok voor de terugvlucht.

Rondreis Thailand

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding