Houd jij ook van Thais eten? Met dit 4-sterren hotel in Pattaya, Zuid-Thailand moet dat helemaal goed komen!

Pattaya ligt aan een baai met een prachtig strand van enkele kilometers lang omringd aan de noord- en zuidkant met rotsachtige heuvels. Aan het einde van de jaren zestig was Pattaya nog een stil vissersdorp met enkele stranden waar wel eens wat weekend-vakantiegangers uit Bangkok naartoe kwamen. Nu is het één van de favoriete vakantiebestemming voor velen en is het de plek om heerlijk te genieten van luxe en de vriendelijke Thaise cultuur.

Via PrijsVrij heb ik deze waanzinnige deal gevonden. Je kan vertrekken op verschillende data in november en vliegt vanaf Amsterdam, Schiphol met China Airlines naar Bangkok, Thailand. Alwaar je een transfer kan bijboeken of met de taxi naar het 4-sterren Jomtien Palm Beach hotel kan gaan.   Je vakantie begint echt vanaf het moment dat je dit paradijs binnenwandelt!

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan zo snel mogelijk te boeken!

Asia_Thailand_Waterfall

Boek nu deze deal naar Thailand! Meer van deze deals!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)