Na een lange koude winter hebben we allemaal wel weer behoefte aan zon en warmte. Wat is nou een betere manier om deze behoefte te vervullen dan 10 dagen in het heerlijke Thailand? Kom in dit prachtige land bij van de winter die je achter de rug hebt en voel je na deze reis weer als herboren.

Thailand, het Land van de Glimlach, is een geweldig land om je vakantie door te brengen. De mensen zijn hier super vriendelijk en doen er alles aan om jou een goed verblijf te bezorgen. Er zijn zoveel dingen te ontdekken in dit land en de cultuur is zeker indrukwekkend te noemen. Bezoek bijvoorbeeld een van de vele tempels of geniet van de heerlijke traditionele keuken.

Het hotel waar je zult verblijven is het met een 8.5 beoordeelde Cha-Am Methavalai Hotel. Door de gastvrijheid en de goede sfeer wordt dit hotel vaak gekozen voor lang verblijf. Het hotel ligt in een mooie tuinomgeving en vlak bij het strand van Cha-Am.

Vliegen doe je 23 februari met China Airlines vanuit Amsterdam, waarna je na een non stop vlucht aankomt in Thailand. Transfers van het vliegveld naar je hotel kunnen mogelijk bijgeboekt worden, maar ook goedkope taxi’s zijn over het algemeen makkelijk te vinden.

Krijg jij al zin? Boek deze heerlijke reis dan snel! 

Artikelbild_thailand_Meer_Boot_Bucht

Boek hier deze heerlijke reis! Meer van dit soort deals...

Thailand voorjaarsvakantie

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)