Wauw! Dit is een unieke kans die gewoon gegrepen móet worden! Je boekt nu een 15 daagse rondreis door Thailand inclusief vliegreis en verblijf in hotels met ontbijt voor de ongelofelijke €998!

Tijdens deze schitterende rondreis wordt je langs de mooiste hoogtepunten van Thailand gebracht, zodat jij het land binnen 2 weken super goed zal leren kennen. Benieuwd wat dit verrassende land allemaal te bieden heeft? Kijk dan hier! Onder andere de in dit artikel besproken steden Bangkok, Chiang Mai en Autthaya zal jij met eigen ogen te zien krijgen tijdens je rondreis! Nadat deze steden bezocht zijn zul je enkele dagen de tijd krijgen om volop te ontspannen aan de prachtige stranden van Hua Hin / Cha-Am.

Je verblijft tijdens je rondreis op basis van logies en ontbijt in goede goede middenklasse hotels die in elk geval allemaal voorzien zijn van een badkamer, telefoon, minibar en airco.

Vliegen doe je 04 februari met Etihad Airlines vanaf Amsterdam. Extra genieten dus dat je in februari vertrekt; dan is het weer in Thailand op zijn best!

Ik kan het niet vaak genoeg blijven zeggen; deze kans is uniek! Wees er dus snel bij! 

Asia_Thailand_Bangkok_Temple (3)

Boek nu deze deal! Meer van dit soort deals...

rondreis thailand stip

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)