Er is weer een top deal naar Thailand te boeken! Je kunt nu 7 dagen vertoeven in een luxe en zeer goed beoordeeld 3-sterren hotel in het zuiden van dit heerlijke land voor maar €691!

Cha Am ligt in het zuiden van Thailand en is een populaire badplaats aan de westkust van de Golf van Thailand. Je kunt hier helemaal bijkomen op de prachtige tropische stranden. Er is hier grote mogelijkheid in het nemen van lokaal vervoer, waardoor je de omgeving makkelijk en goedkoop kunt verkennen!

Het hotel waar je zult verblijven is het met een 8.5 beoordeelde Cha-Am Methavalai Hotel. Door de gastvrijheid en de goede sfeer wordt dit hotel vaak gekozen voor lang verblijf. Het hotel ligt in een mooie tuinomgeving en vlak bij het strand van Cha-Am.

Vliegen doe je 13 maart met China Airlines vanaf Amsterdam. Eenmaal aangekomen in Thailand kun je makkelijk en goedkoop lokaal vervoer regelen naar je hotel via een van de vele travel bureaus. Ook is er de mogelijkheid om een transfer bij te boeken.

Boek deze heerlijke reis snel, want de beschikbaarheid is beperkt! 

Asia_Thailand_Waterfall

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

thailand prijsvrij e691

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)