Bezoek nu de twee geweldige steden Thailand en Cambodja met deze rondreis. Vlucht, transfers, hotel met ontbijt en je bezoekt alle hoogtepunten en dit allemaal voor slechts €1198. Normaal kost deze rondreis honderden euro’s meer dus wilde jij altijd al deze landen bezoeken dan is dit nu je kans!

In Bangkok ga jij je zeker vermaken, je hebt een hele dag vrije besteding wat je naar keuze kan invullen. Doe bijvoorbeeld een fietstour om op een unieke manier de stad te leren kennen. En natuurlijk fiets je dan langs de Grand Palace, dit was de officiëele residentie van de koning van Siam. In Cambodja bezoek je de steden Pot Pet en Battambang. Geniet hier van de schitterende omgeving. Ook zal je de bekende tempel Angkor Wat bezoeken en nog veel  meer, kijk snel op de website van stipvandedag voor alle uitgebreide info!

Je vliegt op 15 april vanaf Amsterdam met Etihad airways naar Thailand waarbij er 1 overstap is in Abu Dhabi. Bij aankomst in Bangkok word je per transfer naar het hotel gebracht. Je verblijft in verschillende hotels per plaats. In Bankkok verblijf je in het Tongtara Riverview hotel of gelijkwaardig; In Kabinburi in het Kantary Hotel Kabinburi of gelijkwaardig; In Battambang hetSteung Sangke Hotel of gelijkwaardig; in Siem Reap het City River Hotel of gelijkwaardig; In Patttaya the Thai Garden Resort of gelijkwaardig. Je verblijft overal op basis van logies en ontbijt.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Asia_Thailand_Temple_Central

Boek deze deal nu! Bekijk deze deal

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)