Slaap jij binnenkort op 3683 meter hoogte? Vlieg naar het bijzondere Tibet met Lufthansa en geniet van een waanzinnige vakantie met verblijf in het super luxe 5-sterren Shangri La Hotel in Lhasa!

Lhasa, de hoofdstad van Tibet, ligt op ruim 3683 meter hoogte. Bij goed weer zie je de uitgestrekte Himalaya toppen. Heel belangrijk om te weten is dat je lichaam moet wennen aan de hoogte. Drink daarom veel water, ongeveer 3 liter, om de hoogteziekte verschijnselen te verminderen. Tijdens je vakantie kan jij deze mysterieuze stad ontdekken en je laten meevoeren door het spirituele boeddhisme.

Wauwwwww, is waarschijnlijk het enige wat je nog kan zeggen als je dit hotel ziet! Tijdens je vakantie verblijf je namelijk in het luxe 5-sterren Shangri La Lhasa hotel wat op slechts 700 meter van Norbulingka en het Tibet Museum ligt. Alle kamers bieden uitzicht op de majestueuze bergen, zijn voorzien van moderne faciliteiten en ingericht in Tibetaanse stijl. Het hotel is werkelijk waar prachtig en de omgeving doet er niet onder aan!

Op woensdag 1 april vertrek je vanuit Amsterdam met Lufthansa richting Frankfurt. Hier maak je een 1ste tussenstop en stap je over in een vliegtuig van Air China. Dit vliegtuig brengt je naar Beijing, de 2de tussenstop. Vanuit Beijing vlieg je door naar Chengdu waar de laatste tussenstop is. Hiervandaan vlieg je daar naar Lhasa. Ik raad je aan om vanaf hier een taxi te pakken naar het hotel! 

Gun het jezelf en beleef een bijzondere vakantie in Tibet! Wees er snel bij voordat deze unieke deal op is! 

Asia_China_Tibet_001

Boek hier jouw 8-daagse vakantie Boek hier jouw 15-daagse vakantie

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

china

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)