slechts 1999,- €

Wil je niet zomaar op vakantie, maar op avontuur?! Dan heb ik de perfecte deal voor je gevonden! Maak een unieke reis dwars door Azië van Moskou met de Transsiberië en Transmongolië Express naar Peking. Je boekt de koning van alle treinreizen nu inclusief alles: vlucht Amsterdam – Moskou, treintickets, 9 overnachtingen in hotels (met ontbijt of volpension) en 7 in de trein, alle transfers van het station naar de hotels en terug, en natuurlijk ook de retourvlucht van Peking naar Amsterdam. Een totaalpakket voor een onvergetelijk avontuur van 2,5 week voor maar €1999!

Moskau Zwiebeln iStock_000056581728_Large-2

In 1891 kwam tsaar Alexander III op het idee voor de langste spoorlijn ter wereld, maar inmiddels kent de Transsiberië Express meerdere trajecten. Jij volgt na een volle dag in Moskou het oude deel richting het adembenemende landschap van Siberië. Op dag 6 bereik je Irkutsk en vervolgens het Baikalmeer, het diepste meer ter wereld! Vervolgens neemt de trein de route naar Mongolië, waar je de hoofdstad Ulaanbaatar en de omringende natuur verkent. De laatste etappe van je reis brengt je langs de Chinese Muur naar het hart van China: Peking, waar je nog eens drie nachten verblijft voordat het weer tijd is om terug te vliegen naar Nederland.

Tijdens deze unieke reis overnacht je 2 nachten in Moskou, 3 in Peking, 3 nachten in hotels langs de route (in Irkutsk, aan het Baikalmeer en in Ulaanbaatar), 1 nacht in een authentieke Mongolische yurt, en 7 nachten in een slaapcabine in de trein. Gedurende de dag maakt de trein regelmatig stops, waardoor je de tijd hebt om je benen te strekken en wat van de omgeving te zien. Voor meer informatie over het reisprogramma en de hotels kun je hier terecht.

great_wall_of_china_chinesische_mauer_93984988 (Exemplaar met conflict van MacBook Air van Gerwin 2016-03-08)

Op avontuur door Rusland, Mongolië en China? Boek dan snel deze geweldige deal! 

screenshot van de deal

28-4transsiberie
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)