Transsiberië Express: Rusland – Mongolië – China

16 nachten inclusief verblijf in de trein, accommodaties onderweg, transfers en vluchten

  • Hotel -
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief

De ultieme verre reis! Doorkruis Rusland, Mongolië en China tijdens deze indrukwekkende treinreis. De Transsiberië Express is een befaamde route, een unieke tocht van maar liefst 9000 kilometer door 3 landen, tijdens welke je verstelt zult staan van de variatie in landschap, temperatuur, cultuur, taal, bevolking en zoveel meer. Deze rondreis is er een om nooit van je leven meer te vergeten. Benieuwd naar wat je allemaal te zien krijgt op je route? Kijk hier dan snel verder voor alles wat je moet weten om deze spectaculaire tour te gaan maken!

transsiberie express

De beroemde Transsiberië Express

Voor deze rondreis vlieg je eerst naar de Russische hoofdstad Moskou. Deze gigantische metropool – maar liefst 12 miljoen mensen tellend! – is eigenlijk een afzonderlijke stedentrip waard, met de vele bezienswaardigheden en een wereld gevormd door een roerige geschiedenis. Bezoek daarnaast natuurlijk beroemde plekken als het Rode Plein en het Kremlin. Na de stad kort verkend te hebben begint de echte reis. Je stapt in de trein, de Transsiberië Express, en de langverwachte tocht richting het oosten kan beginnen.

transsiberie express

De Transsiberië Express is misschien wel de bekendste treinreis ter wereld, ook wel bekend als “de koning der treinreizen”. Dat is ook niet gek, als je realiseert dat de reis over meer dan 9000 kilometer aan spoor gaat. Hiermee is de Transsiberië Express de langste spoorlijn ter wereld. Benieuwd naar de gehele reisroute? Bekijk hier dan alle details voor de unieke wereldreis! Wil je weten wanneer je het beste naar China kunt reizen? Lees dan mijn beste reistijd voor China artikel.

transsiberie express

screenshot van de deal

screenshot