Stel je voor: Je hebt een hele mooie zomer gehad, waarin je je prima hebt vermaakt. Helaas is het eind augustus en begint het weer kouder te worden. Zou het dan niet perfect zijn om nog even een paar weken naar de zon te gaan? Guess what: Dat kan nu! Voor maar €669 kun je eind augustus nog drie weken naar de zon! Waar wacht je nog op, pak je betaalgegevens er vast bij!

Vertrekken doe je op 30 augustus vanaf Schiphol. Je vliegt met Transavia naar Djerba, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met 78% beoordeelde: Lella Meriam. Dit hotel beschikt o.a. over 2 zwembaden en een zonneterras! Daarnaast is het hotel slechts door een weg gescheiden van het strand! Verblijven doe je op basis van all inclusive, dus het zal je aan niks ontbreken!

Lijkt het je wat? Wacht dan niet te lang met boeken, want de beschikbaarheid is erg beperkt!

Artikelbild_Tunesien_Felsen_Strand

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Schermafbeelding 2014-07-15 om 09.41.34

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)