Voor iedereen die in de maand mei graag nog een weekje naar de zon wil heb ik zojuist een heerlijke vakantiedeal gevonden op de website van Corendon. Namelijk een 8 daagse vakantie naar Hammamet inclusief vluchten, transfer en een top 4 sterren hotel met all inclusive voor maar €353 per persoon op basis van een reis met 2 personen.

Vertrekken doe je op 6 mei vanuit Amsterdam en je vliegt met Corendon naar Tunesie. Na aankomst ga je per transfer naar het 4 sterren El Mouradi El Menzah hotel wat met een 7,7 word beoordeeld en direct aan het strand is gelegen. Je verblijft in dit hotel op basis van all inclusive. Het hotel kent 2 zwembaden en restaurants, bars en meer. Perfect voor je voorjaarsvakantie in de zon want met gemiddeld 25 graden in mei is het hier heerlijk vakantie vieren.

Niet wachten maar boeken is het motto want de voor deze prijs word het heel erg lastig op een zelfde soort aanbieding voor deze periode te vinden.

Artikelbild_Tunesien_Meer

Hier ga je naar deze deal

 

Tunesie deal corndon mei

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)