Tunesië is een geweldig Afrikaans land. Steeds meer Nederlanders zijn dit aan het ontdekken. Van het strand tot aan het zand van de woestijn: Het land bied je een grote variatie Ik heb op de website van Sunweb een hele mooie 8 daagse all inclusive vakantie gevonden met vertrek vanuit Amsterdam en verblijf in een 5 sterren hotel voor het bedrag van maarr €379. (Op basis van een reis met 2 personen)

Vertrek is op 17 mei vanuit Amsterdam met Transavia waarbij je na aankomst per transfer naar het 5 sterren Hotel Nour Palace Thalasso en Spa word gebracht. Het hotel is een 5 sterren hotel dat met een 7.7 word beoordeeld en bied alles en meer wat je van een 5 sterren hotel mag verwachten: Zwembaden, Restaurants, Bars en meer. Ook ligt het hotel direct aan het strand zodat kunt genieten van het lekkere weer want ook in mei is het al gemiddeld 24 graden en perfect om de komende 8 dagen te genieten. Het water is gemiddeld 18 graden dus ook al een stuk warmer dan als je een duik zou nemen in de noordzee in Nederland. Al met Al een perfect hotel voor een relax vakantie voor een lekker bedrag van maar €379

Artikelbild_Tunesien_Meer

Hier ga je naar deze deal

Tunesie deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)