Op de site van Prijsvrij heb ik een supergoede deal gevonden! Voor een spotprijs 10 dagen genieten in Hammamet, Tunesie. Het hotel heeft een eigen privestrand en natuurlijk ook een zwembad. Kom helemaal tot rust in dit prachtige Noord Afrikaanse land.

Je vliegt op 9 september vanaf Amsterdam naar Tunesie. De transfer naar het hotel is geregeld! Dit elegant en goed onderhouden hotel in warme Andalusische stijl biedt u o.a. een prachtig thalassocentrum, verschillende bars en restaurants en een prive-strand. Tip: probeer zeker eens de heerlijke muntthee die ze hier schenken in het Moorse cafe. Voor de sportieve gast is er een fitnessruimte. Animatie. Aan het strand zijn diverse watersportmogelijkheden. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uzelf heerlijk te laten verwennen in het bekroonde thalassocenter van het hotel. Tegen betaling vindt u hier o.a. een binnenbad met diverse jetstreams (zout water), hammam, jacuzzi, sauna, diverse massage-, lichaams- en thalassotherapiebehandelingen en zelfs een VIP-room (uw eigen mini prive-thalassocenter). Boek snel, want dit is een populaire bestemming!

Artikelbild_Tunesien

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

tunesie123

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)