Wil jij een heerlijke vakantie beleven? Ik heb nu een deal gevonden waarbij je 8 dagen, inclusief vlucht en verblijf in een 4-sterren hotel op basis van halfpension in Tunesië kunt verblijven voor maar €336!!! Hier word ik zó HAPPY van! 😀

De vakantiebestemming Hammamet is een badplaats aan de zuidoostkust van Tunesië aan de Middellandse Zee. Deze badplaats wordt ook wel de stad van de Jasmijn genoemd! Hier ben je verzekerd van een zon zekere vakantie. Kom mee genieten van 30 graden en zon op deze heerlijke bestemming!

Op 2 juni vertrek je met Corendon Dutch Airlines vanuit Amsterdam naar Enfidha. Per transfer word je hiervandaan gebracht naar het met een  4 (uit 5) beoordeelde Vincci Flora Park, waar je zult verblijven op basis van halfpension. Dit goed beoordeelde 4-sterrenhotel is een Only Adult Hotel  en ligt in de badplaats Hammamet, vlakbij de nieuwe Medina. Vincci Flora Park beschikt o.a. over 2 restaurants, 3 bars, verschillende winkels en wellnessfaciliteiten.

Let op! Wil je toch later weg, in verband met de zomervakantie: ook dát is heel goed betaalbaar. Je vertrekt dan op dinsdag 7 juli met Corendon vanuit Amsterdam naar Enfidha. Ook hier is de transfer inbegrepen. Je betaalt dan €512,75 in plaats van €335,75. Pas bij de boeking wordt de vroegboekkorting verrekend.

Wees snel, want straks loop je deze mooie deals mis!

Africa_Tunisia_023

Boek nu deze deal! Meer zomerbestemmingen...

Knipsel_Tunisia

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)