Ga je mee naar Sousse, Tunesië? Ik heb zojuist een heerlijke deal gevonden naar dit prachtige land! Voor maar €381 kun je hier 8 dagen verblijven, wat je dan doet op basis van all inclusive!

Sousse is naast een bekende badplaats ook een stad met een rijke historie en talloze bazaars waar je lekker rond kan struinen. Pluk een olijfje in een van de vele olijvenboomgaarden en bezoek het imposante Ribat verdedigingsfort. Ben je na een ochtend actief het oude centrum door gewandeld toe aan wat ontspanning, laat je dan lekker ploffen op het strand waar al sinds 1100 voor Christus velen mensen op af komen om te ontspannen en te genieten van de aangename temperaturen

Je vliegt op 06 juni 2015 vanaf Amsterdam met Transavia naar Tunesië. Eenmaal aangekomen word je per transfer naar het 3-sterren Jinene Beach hotel gebracht waar je heerlijk verblijft op basis van all-inclusive..

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Africa_Tunisia_014

Boek nu snel! Meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)