Wil jij een heerlijke vakantie beleven? Ik heb nu een deal gevonden waarbij je 8 dagen, inclusief vlucht en verblijf in een 4-sterren hotel op basis van Ulta All Inclusive in Tunesië kunt verblijven voor maar €329!!! WOW, hier word ik HAPPY van!

De vakantiebestemming Hammamet is een badplaats aan de zuidoostkust van Tunesië aan de Middellandse Zee. Deze badplaats wordt ook wel de stad van de Jasmijn genoemd! Hier ben je verzekerd van een zon zekere vakantie.

Het 4-sterren Bravo Almaz hotel gelegen in het hartje van Yasemine Hammam is jouw verblijf tijdens de vakantie. Het hotel ligt ongeveer 200 meter van het mooie strand heeft ruime kamers. Verblijven doe je op basis van Ultra All Inclusive met ontbijt. lunch en diner in buffetvorm en 24 uur per dag koude drankje en lekkere snacks!

0Op zaterdag 6 juni vertrek je vanuit Brussel richting Enfidha. Hiervandaan vertrek je per transfer naar het 4-sterren hotel waar je zorgeloze vakantie kan gaan beginnen!

Loop jij binnenkort het strand op van Tunesië? Wees er snel bij want OP=OP!

Africa_Tunisia_008

Bekijk hier deze deal! Bekijk hier meer deals!

bdjfgk

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)