Misschien niet meer de warmste tijd van het jaar maar perfect voor mensen met een heel klein budget. Ga je mee ruim een week doorbrengen in het prachtige Tunesië voor een ongelofelijke €185!

Twee verschillende buitenzwembaden, het strand op loopafstand, wat wil je nog meer? En voor de prijs hoef je het echt niet te laten, goedkoper naar Noord-Afrika is haast onmogelijk. Een van mijn geliefde accommodaties, het 3-sterren Maisons de la Mer & Maisons de Jardin ligt rondom de levendige jachthaven van Port el Kantaoui. Je treft hier leuke souvenirwinkels, terrassen en gezellige restaurants aan, waar je je prima kunt vermaken. Wanneer je in Maisons de Jardin verblijft, logeer je in het centrum van Port el Kantaoui. Vanaf Maisons de la Mer geniet je van het uitzicht over de haven of het strand. Wie zich wil ontspannen kan terecht bij het zwembad of het heerlijke zandstrand van de gezellige badplaats.

Je vliegt op 29 november met ArkeFly naar Enfidha, Tunesië  alwaar je transfer klaar staat om je naar je hotel te brengen. In de 8 dagen is er genoeg te doen, denk aan de zwembaden maar ook verschillende restaurants en de haven liggen op loopafstand.

Boek snel, want de beschikbaarheid is beperkt…

Artikelbild_Tunesien

Kies eens iets anders: Tunesië Meer van dit soort deals....

Screen Shot 2014-10-23 at 9.25.11 am

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)