Begin van de zomer als een van de eerste op vakantie? Vertrek in juni naar Tunesië, vlucht, transfer en all-inclusive hotel voor slechts €364!

Tunesië is meer dan een grote zandvlakte… Dit schitterende land biedt prachtige badplaatsen waar je kan genieten van een fijne vakantie. Je vertrekt op 4 juni 2015 vanaf Amsterdam en je vliegt met Transavia. Bij aankomst in Tunesië word je per transfer naar het hotel gebracht. Je verblijft in het Hotel El Mouradi Skanes. Wil je ontspannen of actief bezig zijn? Dit hotel beschikt over onder andere een spacentrum en vele faciliteiten en sportieve mogelijkheden. De keuze is dus aan jou! Sla eens een balletje op de, tegenover het hotel gelegen, golfbaan. Er wordt dagelijks animatie georganiseerd, dus ook de kids vermaken zich prima in dit hotel.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan snel te boeken!

Africa_Tunisia_004

Boek deze deal nu! Meer deals!

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)