UPDATE: Nu zelfs 8 DAGEN all incl. voor aar 249 euro! Let wel op dat je de luchthaven weer op Dalaman zet anders krijg je namelijk niets te zien

 

De laatste dagen zijn er al heel veel Turkije deals langsgekomen, maar wat ik nu toch gevonden heb is wel heel uniek! Ik heb namelijk een aanbieding gevonden waarbij je 6 dagen kan verblijven in een top 4-sterren hotel op basis van All inclusieve voor maar €222! Dat is toch geen geld?

Vertrekken doe je op 09 mei vanaf Schiphol. Je vliegt met Arkefly naar Dalaman, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met een 8.5 beoordeelde: Grand Cettia Hotel. Dit hotel beschikt o.a. over 3 restaurants, een zonneterras en meerdere zwembaden.  Verblijven doe je op basis van All Inclusive, dus het zal je aan niks ontbreken!

Ik raad je aan erg snel te boeken, anders gaan andere mensen er vandoor met deze top aanbieding!

Let op: Je moet zelf de luchthaven aanpassen van Bodrum naar Dalaman, anders krijg je de aanbieding niet te zien.

swimming pool falling water and sunbad

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm marmaris6

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)