Lig jij over 3 weken op het strand voor een hele week? Dat kan nu heel goed gebeuren! Ik heb een goede aanbieding gevonden voor Marmaris, Turkije: 6 dagen genieten van een all inclusive verblijf, incl. vluchten en transfer voor maar €170!

Je vertrekt op 9 mei vanuit Amsterdam. Na aankomst in Dalaman wordt je per transfer naar het Armar Seaside Hotel gebracht, wat met zijn 3,5 sterren een goed hotel is. Natuurlijk kun je genieten van de faciliteiten die dit hotel biedt, maar je kan ook genieten van het geweldige strand dat maar op 30 meter afstand van het hotel ligt!

Ben jij iemand die dagenlang op het strand kan liggen? Dan is dit echt iets voor jou! Boek snel, want beschikbaarheid is beperkt!

Belangrijk: Je moet het aantal dagen aanpassen naar: 6 dagen/5 nachten en de luchthaven naar Dalaman! Anders krijg je deze prijzen niet te zien!

Boats anchored at a bay in the Turkish Mediterranean

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Marmaris2

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)