Ben jij na een jaar hard werken helemaal toe aan een week vol luxe en comfort? Wil je daarnaast ook nog richting de zon en wil je het ook nog eens goedkoop? Het kan nu allemaal! Voor maar €229 kan je 6 dagen lang genieten in een 5-sterren hotel in Marmaris.

Vertrekken doe je op 16 mei vanaf Schiphol. Je vliegt met Arkefly naar Dalaman, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 5-sterren en met een 8.0 beoordeelde: Green Nature Resort & Spa. Dit hotel beschikt o.a. over meerdere zwembaden, veel zwembaden en gratis WiFi. Verblijven doe je op basis van All Inclusive, dus je zal alles krijgen wat je hartje begeert.

Ik kan het iedereen aanraden om tot rust te komen in een all inclusive hotel en al helemaal als het 5-sterren is! Zorg dus dat je snel boekt, voordat de aanbieding uitverkocht is.

Artikelbild_Strand_PaarLiegen_Sonnenuntergang_Erholung

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Marmaris 9

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)