Wauw! Ik heb net een geweldige aanbieding gevonden naar Marmaris! 8 dagen verblijven in een top 4-sterren hotel voor maar €183! En daar zit je vlucht al bij in! Als je echt even wilt ontspannen zou ik snel verder lezen.

Vertrekken doe je op 13 mei vanaf Schiphol. Je vliegt met Onurair naar Dalaman, waarvandaan je per transfer naar het hotel gebracht wordt. Het hotel waar je zal verblijven is het 4-sterren en met een 7.8 beoordeelde: Grand Faros. Dit hotel beschikt o.a. over een heerlijk restaurant, een buitenzwembad en gratis WiFi. Ook gaat er een shuttlebus vanaf het hotel naar het strand. Verblijven doe je op basis van halfpension, dus over het eten hoef je je geen zorgen meer te maken.

Heb jij een heel jaar hard gewerkt? Ben jij echt toe aan een lange week ontspanning? Zorg dan dat je snel boekt, want voordat je het doorhebt is de aanbieding alweer uitverkocht.

Artikelbild_Ägypten_pool

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Marmaris8

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)