Ik, de Holidayguru, ben altijd op zoek naar acties en zogenaamde ”loopholes” bij reisaanbieders. Slim boeken en geld besparen. Zo wil ik je vandaag wijzen op een geweldige actie bij Corendon zij hebben namelijk op dit moment een hele mooie ”sunny deal” naar Turkije. Dit is een speciale actie waarbij Corendon voor een korte periode 1 reis uitzoekt en deze goedkoop verkoopt.

Nu is het zo dat Corendon een 2e actie heeft lopen waarbij je op je boeking €50 korting krijgt en nu blijkt dat je deze 2 acties met elkaar kunt combineren dus je sunny deal word nu gewoon nog sunnier door dat de al scherpe aanbieding nu gewoon nog eens met €50 goedkoper word.

De sunny deal is op dit moment een 8 daagse vakantie naar Turkije met verblijf in een goed 4 sterren hotel op basis van all inclusive met vertrek in april, mei en juni voor maar €299 per persoon. Maar let op er komen nog wat boekingskosten bij op en dan gaat opeens die €50 er weer vanf en je betaald voor deze geweldige vakantie nog maar: €287 per persoon met vertrek in bijvoorbeeld juni!

Ik kan helaas niet zien hoe lang je dit nog zo kunt boeken dus ben je op zoek naar een budget vriendelijk maar wel geweldige all inclusive vakantie dan is dit de deal voor jou.

Boats anchored at a bay in the Turkish Mediterranean

Hier ga je naar deze deal deal_button_more]

turkije correndon sunny deal

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)