All inclusive Turkije vakantie in reusachtig pretpark!

Verblijf all inclusive in een deluxe kamer in het hotel van Land of Legends!

  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • maaltijden All-inclusive
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Blijf fit op vakantie Fitness in hotel
  • Neem een frisse duik Buitenzwembad aanwezig
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 09.01.20 tot 14.01.20
P.p. vanaf € 523,-

Deze deal is te gek! Dit is namelijk niet zomaar een gewone Turkije vakantie. Je verblijft immers – all inclusive! – in een 5* hotel midden in het centrum van het pretpark Land Of Legends met rollercoasters, duizelingwekkende waterglijbanen, shopping centra, en nog veel veel meer! Klinkt dit als iets voor jou? Boeken maar! Let op: om deze deal te kunnen bekijken, dien je je eerst gratis aan te melden op de website van Voyage Privé. Op de volgende pagina zie je dan de deal linksboven.

Kingdom Hotel*

Je verblijft in het 5* hotel van Land Of Legends, in een kleurrijke, ruime deluxe kamer. Altijd leuk om een rustige hotelkamer te hebben, want deze vakantie zit boordevol actie en avontuur. Al kan ik me inbeelden dat een bezoekje aan de spa of het binnenzwembad ook wel rustgevend kan zijn. Elke kamer heeft trouwens een LED-tv en Playstation. Eten en drinken? Daar hoef je je ook geen zorgen over maken. Je verblijft hier namelijk op basis van all inclusive. Je kan ervan gebruik maken in het hoofdrestaurants maar ook in de pubs, bars en snackbars.

Land Of Legends

Vlakbij Antalya vind je Land Of Legends, een reusachtig pretpark waar je de meest betoverende avonturen kan beleven. Je kan er zwemmen met dolfijnen en op ‘Underwater Safari’ gaan. Of waag je aan een van de reusachtige waterglijbanen. Voel de wind door je haren in de Typhoon Coaster die tot wel 85 kilometer per uur haalt. Of doe het rustiger aan en volg surflessen of breng een bezoekje aan de Anjana Spa!

screenshot van de deal

Screenshot deal