Deze mei kun je voor super weinig geld een weekje genieten van de zon in Side, Turkije. Je verblijft nu 7 dagen in een goed beoordeeld 4-sterren resort inclusief vlucht én transfer voor maar €297! Een ongelofelijke prijs!

Side is een bekende badplaats aan de zuidkust van Turkije en heeft naast het heerlijke klimaat en de mooie natuur veel te bieden op het gebied van cultuur. De stad is van oorsprong een oude haven en heeft zijn oude karakter goed weten te behouden. Er zijn de afgelopen jaren veel wonderbaarlijke overblijfselen opgegraven uit de Romeinse tijd; op elke hoek kom je hier wel een monument of ruïne tegen! Verder kun je in het gezellige stadje natuurlijk ook lekker eten en genietend van de mooie omgeving langs de vele leuke winkeltjes slenteren.

Het 4-sterrren Kentia Hotel waar je je week zult doorbrengen is ideaal om onder de vol op schijnende zon even helemaal bij te komen. Lekker eten en drinken, een groot zwembad, en de mooie appartementen zullen jou alle ontspanning bieden die je nodig hebt! Je hebt hierbij keuze uit een poolbar, snackbar en een a-la-carte restaurant. Ook een dagje strand is mogelijk; met de gratis shuttleservice ben je hier binnen no-time!

Vliegen doe je 25 mei vanaf Amsterdam. Je vliegt met Transavia Airlines naar Turkije waar er een transfer voor je klaar zal staan die je afzet bij je hotel.

Zie jij jezelf al onder het zonnetje liggen? Boek dan snel, voor de prijzen weer zullen stijgen! 

shutterstock_153258194

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

side prijsvrij

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)